Syyskokouksen satoa

Liedon Perussuomalaiset ry:llä oli syyskokous tiistaina 24.11. Loukinaisten Nesteellä. Liedon Perussuomalaiset ry. jatkaa aloitteellista ja rakentavaa, kunnan asukkaiden hyväksi tehtävää valtuustotyötä totuttuun tapaan. Olemme jatkossakin helposti tavattavissa lukuisissa toritapahtumissa niin Liedossa kuin turuillakin yhteistyössä muiden Varsinais-Suomen piirin Perussuomalaisten yhdistysten kanssa. Myös vuoden 2017 kunnallisvaalit tuovat jo oman leimansa ensi vuoden ohjelmaan.

Yhdistyksen hallituskokoonpanossa ei tapahtunut suuria muutoksia vuodelle 2016 tehdyissä valinnoissa. Jäseniksi valittiin jatkokaudelle Marko Friberg, Hannes Heikkilä, Mira Katajamäki, Juhani Pilpola ja Simo Satto. Puheenjohtajana jatkaa Raimo Lankila.

Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin nykyinen puheenjohtaja lietolainen Juhani Pilpola ilmoitti jättävänsä piirin puheenjohtajan tehtävät tämän vuoden lopussa. Hän perusteli ratkaisuaan ykskantaan, että rintamavastuusta on välillä päästävä lepovuoroon. Neljä vuotta piirin johdossa ollut Pilpola uskoo, että piiri saa hyvän puheenjohtajan nyt tehtävään kiinnostuksensa osoittaneiden ehdokkaiden joukosta.

Pilpola toimii edelleen PS:n puoluehallituksessa ja Liedon kunnanvaltuustossa, kunnanhallituksessa sekä Liedon seurakuntavaltuustossa. Hän on myös Varsinais-Suomen maakuntahallituksen jäsen.

Kirjoitettu 26.11.2015

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa